Company

Pro@ctifconsultancy is opgericht in 2007 door Paul Kraneveldt.

Ik heb een groot deel van mijn markt- en vakinhoudelijke kennis opgebouwd in de periode 1997 tot heden. Ik heb als onafhankelijke adviseur een brede, diepgaande kennis en ervaringen op het gebied van (IT) procurement. Ik ondersteun en adviseer zowel nationaal als internationale Industry verticals, zoals o.a. Banken, Verzekeringen, Human Resource, Zuivel en Telecom met het verbeteren en optimaliseren van procurement.

Het dragen van (eind)verantwoordelijkheid en regie met complexe procurement¬† projecten/ programma’s disciplines (IT, Telecom, HRM, MarCom en Facilitair) met multidisciplinaire teams, het bepalen van voorwaarden van effectieve gerelateerde processen en procedures bij de uitvoering hiervan op basis van werkaanbod en productportfolio alsmede het besluitvormings-proces begeleiden en zorgen dat dit geborgd wordt door het senior management is mij niet vreemd.

Mijn aanpak kenmerkt zich door helderheid en bondigheid in de communicatie, pragmatisme, resultaat en doel gericht werken (middels de methode Cost, Value, Risk) en het zoeken van samenwerking bij de realisatie van deze doelstellingen waarbij het respect voor de organisatie van de klant voorop staat.

Pro@ctifconsultancy©2020